You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Top 10 destinatii luna de miere 6. Luna de miere in Fiji
6. Luna de miere in Fiji Email

Petreceti luna de miere in Fiji


Luna de miere in FijiColorata si exotica si niciodata fara viata, o nunta de miere in Fiji este o experienta de care iti vei aminti intreaga viata.Fiji, pe numele sau oficial Republica Insulelor Fiji, este o natiune insulara din Melanezia, un arhipelag aflat in Sudul Oceanului Pacific, la 2000 de kilometri distanta de nordul Noii Zeelande.

Fiji cuprinde un arhipelag de mai mult de 332 de insule, dintre care 110 sunt locuite permanent, si mai mult de 500 de insulite, pe o suprafata totala de circa 18.300 km2. Cele dou? insule mari, Viti Levu si Vanua Levu, sunt si cele mai locuite, aici rezidand 87% din popula?ia totala de aproape 850.000 de locuitori. In Vanua Levu veti descoperi Suva, capitala si cel mai mare oras al tarii. Principalele destinatii turistice sunt insa insulele Nadi si Denarau unde puteti admira nenumaratele recifuri de corali sau puteti practica sporturi nautice precum scuba diving, cel mai popular printre vizitatorii acestei tari. Oportunitati sunt destule chiar si pentru cuplurile cu un buget mai redus, statiuni low cost fiind disponibile in zonele mai retrase.

Cele mai frumoase plaje le veti gasi in Fiji pe Coasta de Coral, (Coral Coast), in sudul arhipelagului, unde veti putea admira superbele lagune si peisaje exotice nemaipomenite. Savusavu este de asemenea o destinatie ideala pentru o luna de miere Fiji, aici fiind disponibile un numar impresionant de atractii turistice incluzand o ferma de perle si izvoare calde.

Imagini din Fiji:

Apus pe insulele din Fiji Luna de miere pe Insula Monu Plajele din Fiji
Apele din Fiji Luna de miere in Fiji Plaja in Fiji

á

Multe din pachetele turistice oferite tinerilor aflati in luna de miere si in general turistilorá in insulele Fiji includ meniuri specifice locale, o combinatie intre bucataria chineza, coreana, japoneza si italiana dar si seri de muzica speciale in care va veti putea incanta ascultand cantece specifice insulelor Fiji si delecta cu cateva dansuri populare locale.