You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Top 10 destinatii luna de miere 5. Luna de miere in Malaezia
5. Luna de miere in Malaezia Email

Petreceti luna de miere in Malaezia


Luna de miere in MalaeziaMalaysia este destinatia ideala pentru cei care merg in luna de miere, fiecare zona a acestei tari oferind cu totul altceva. Cea mai buna perioada pentru a vizita aceasta tara exotica si insulara este intre lunile aprilie si octombrie, mai precis perioada de vara.

Incepand cu cele mai bune restaurante gourmet care ofera cele mai alese bucate si incheind cu statiunile balneare de lux te poti bucura de romatism in luna de miere Malaeziana exersand si cateva activitati extreme precum alpinismul, speologia sau navigatia pe rau. Iubitorii naturii se vor bucura de parcurile nationale locale, in care vor putea admira urangutanii si alte specii de maimute, pasari exotice, rinoceri si tigri. Pentru fanaticii cumparaturilor, se gasesc aici nenumarate malluri luxuoase in care sa-si petreaca timpul in care partenerii se relaxeaza pe
unul dintre cele peste 200 de terenuri de golf disponibile aici.

Cu alte cuvinte, Malaezia este una dintre cele mai exotice destinatii pe care le puteti alege pentru a petrece luna de miere, o fuziune de multiple culturi care dispune de o flora si o fauna extrem de bogata, parcuri nationale si plaje montane.

Capitala Malaeziei este Kuala Lumpur, un oras care va va oferi o priveliste extraordinara, o metropola asiatica intesata de blocuri inalte si moderne. Alaturi de acest minunat oras, insula Penang constituie si ea un reper turistic important, o insula faimoasa pentru peisajele sale deosebite, sporturile nautice si pitoresca statiune Langkawi. Malezia este compusa din peste o mie de insule mai mici sau mai mari, 38 dintre acestea fiind desemnate parcuri marine. Nu veti avea timp sa le vizitati pe toate dar nicidecum sa nu ratati locatiile amintite mai sus. Nu uitati si de cele mai importante plaje ale Malaeziei, Pantai Pasir Hitam si Pantai Batu Kerikil, in mod special recomandate cuplurilor proaspat casatorite si in general tinerilor.

Pentru a va petrece luna de miere in Malaezia veti avea nevoie de un pasaport valid si de viza speciala pentru a intra in tara. In ceea ce priveste cazarea nu va stresati, Malaezia ofera o gama larga de hoteluri incepand cu cele low cost si incheind cu cele mai luxuoase, fiecare fiind dotat cu destule facilitati pentru a va putea bucura de o luna de miere de neuitat, chiar si cele mai ieftine.Imagini din Malaezia:
Kuala Lampur, capitala Malaeziei Zona urbana in Malaezia Luna de miere in Malaezia
Malaezia Priveliste in Malaezia Moschee Malaezia