You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Top 10 destinatii luna de miere 7. Luna de miere in Hawaii
7. Luna de miere in Hawaii Email

Petreceti luna de miere in Hawaii


Luna de miere in Hawaii In functie de insula pe care o alegi pentru luna de miere, Hawaii iti poate oferi o serie de experiente total diferite dar, fiecare de neuitat. De la surfing in Oahu la balenele din Maui sau explorarea vulcanilor din big Island, o luna de miere in Hawaii nu va fi niciodata plictisitoare, itinerariile fiind intotdeauna interesante.

Proaspatul aer cu iz floral al insulelor din arhipelagul Hawaii si apele calde si linistite fac din aceast loc unul dintre cele mai vizitate destinatii turistice. Frumusetea naturii iti va taia rasuflarea si te va revitaliza. Atat pentru persoanele care au mai vizitat Hawaii, cat si pentru cuplurile proaspat casatorite, cele cinci insule din arhipelagul Hawaii va vor oferi fiecare o experienta diferita.

Insula Kauai iti rasfata simturile, cum nici o alta destinatie turistica din arhipelag o poate face. De la falezele stancoase ale Coastei Napali pana la adancimile Canionului Waimea, puteti explora aceasta insula pe pamant, aer sau apa, pentru o experienta de neuitat. Explorati orasele mici precum Hanapepe si Koloa, unde nici o cladire nu este mai inalta ca un arbore de cocos. Cu atata varietate, Kauai este una dintre cele mai vizitate locatii din Hawaii.

Insula Oahu, inima arhipelagului Hawaii surprinde frumusetea naturii cuprins intr-un mediu modern si luxos. Inoata in apele calduroase ale faimosului Waikiki sau bucura-te de privelistea muntilor din punctul Nuuanu Pali. De la confortul urban pana la minunatiile naturii, Insula Oahu ofera tot ce doresti pentru o luna de miere tropicala.

Cele sase insule ale arhipelagului Hawaii ofera fiecare o experienta diferita. Insula Mare din Hawaii nu este doar mare, ci in continua dezvoltare astfel oferind o gama din ce in ce mai larga de atractii turistice. Aceasta insula gazduieste unul dintre cei mai activi vulcani din lume, Kilauea, cel mai masiv munte din lume, Maunloa si cel mai pare parc natural din Statele Unite ale Americii, Hawaii Volcanoes National Park.

Imagini din Hawaii:

Apus colorat in Hawaii Insula Maui, Hawaii Luna de miere in Hawaii
Insula Kauai din Hawaii Cascada Akaka, Hawaii Surfind in Hawaii

á

Cuá paduri tropicale aglomerate, deserturi vulcanice, varfuri montante inzapezite si plaje nisiopase, Hawaii este locul ideal pentru luna de miere.