You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Top 10 destinatii luna de miere 1. Luna de miere in Tailanda
1. Luna de miere in Tailanda Email

Petreceti luna de miere in Tailanda:


Luna de miere in TailandaTinerii casatoriti din toate colturile lumii sunt atrasi de aceste insule serenisime, de plajele imaculate si evident, de bucataria specifica tailandeza, una dintre cele mai delicioase. Si nu in ultimul rand, pentru ca stiu ca nu vor parasi acest loc dezamagiti, pentru ca au ales una dintre cele mai bune destinatii in luna de miere.


O luna de miere in Tailanda poate incepe cu o scurta incursiune de 2 zile in Bangkok, orasul Ingerilor, capitala tarii. Un loc propice shoppingului, cu precadere in buticurile pestrite din cartierul Siam sau, daca va tine portomenul, in centrele de shopping de lux din zona. O zi de plimbare prin centrul cosmopolit al Bangkokului se poate incheia cu o cina romantica la unul dintre celebrele restaurante de pe acoperisurile cladirilor pentru o scurta incursiune in bucataria specifica locului.

Lasand la o parte capitala insa, atractia principala a Tailandei raman plajele sale insorite si minunate, fapt pentru care aceasta tara se claseaza pe primele locuri in topul celor ami bune destinatii pentru luna de miere. Imaginati-va doar cum e sa privesti apele albastre ale golfului Siam din confortul unei piscine private. Si daca tot vreti sa scapati de aglomeratie si sa petreceti clipe de neuitat in doi, puteti opta oricand pentru plajele neaglomerate si virgine. Sunt destule locuri de acest fel, lucru care aduce un plus de savoare unei luni de miere de neuitat. In concluzie, cuplurile se pot retrage in locuri intime si romantice, pot admira peisajele plajelor exotice sau imprejurimile care te lasa fara suflare. Tailanda are de toate si este mediul propice pentru o luna de miere.


Imagini din Tailanda:

Plaja din Tailanda Obiective turistice Tailanda Atractii turistice Tailanda

 

Templu Tailanda Luna de miere Tailanda Apus Tailanda


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dintre zonele preferate de turisti in Tailanda alegeti-le pe cele din Sudul, nordul si centrul tarii si nu uitati de Lover's Escape, unul dintre cele mai romantice locuri ale tarii, ideal pentru doi tineri indragostiti care au ales sa-si petreaca aici luna de miere.