You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Top 10 destinatii luna de miere 9. Luna de miere in Paris
9. Luna de miere in Paris Email

Petreceti luna de miere in Paris


Paris, Piramida de la Luvru Pentru un buget mai limitat, nu exista nimic mai frumos decat o luna de miere petrecuta la Paris, in una dintre capitalele mondiale ale iubirii, un oras plin de savoare si de obiective turistice, propice vacantelor si in acelasi timp o capitala culturala a Europei.

In intreaga lume, Parisul este cumoscut ca si orasulá ideal pentru cei indragostiti. Deci ce locatie mai buna pentru a va petrece luna de miere decat orasul dragostei, Paris. Romantismul este prezent pretutindeni in Paris,á de la atmosfera magica a parcurilor pariziene si gradinileá ei minunate la restaurantele de prima clasa.

Luna de miere petrecuta la Paris va fi speciala si perfecta in orice perioada a anului. Cu o gamaá asa de larga de locuri romantice si tentatii in Paris, vei avea o singura problema, nu vei sti de unde sa incepi.

Una dintre cele mai frumoase zone ale Parisului este districtul Saint Germain, situat pe malul stang al Senei. Aceasta zona minunata a Parisului ofera o priveliste minunata a Turnului EIfel de la podul Le Pont Neuf. Deasemenea, unul dintre cele mai vziitate atractii turistice din Paris este Catedrala Notre Dame. Saint Germain este un loc cu o multitudine de restaurante, cafenele si magazine mici unde vei gasi felurite souveniruri.

Imagini din Paris:

Luna de miere in Paris Paris, Catedrala Notre-Dame Turnul Eifel, noaptea in Paris
Paris, raul Sena. Noaptea in orasul dragostei. Champs Elisee

á

Toti cei care au vizitat Parisul iti vor spune ca a devenit orasul lor preferat si desi Orasul Dragostei a devenit un cliseu, lunile de miere petrecute aici vor fi startul ideal al unei casatorii reusite. Picnicurile linistite in parcurile pariziene, restaurantele intime si luxoase si atractiile turistice celebre sunt doar catevaá locatii ideale daca decizi sa iti petreci luna de miere la Paris.