You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Top 10 destinatii luna de miere 8. Luna de miere in Barbados
8. Luna de miere in Barbados Email

Petreceti luna de miere in Barbados


Barbados, Bridgetown Una dintre cele mai pline de viata insule din arhipelagul Caraibean, Barbados, va va oferi o experienta de neuitat, ca destinatie de lux pentru luna de miere. Cu multa gratie cu culoare, Barbados imbina perfect culturile vest-africane si caraibeane, impreuna cu vasta mostenire culturala britanica.

Nisipul cald si fin al plajelor din Barbados vor crea cadrul perfect pentru prima aventura dintr-o casnicie. Plajele se extind de-a lungul insulei Barbados, pe partea de est ?? ?????? ???????? ????????? ???????? fiind largi si aerisite iar pe partea sudica si vestica te poti bucura de plimbari neintrerupte pe plaja, incantandu-ti privirile cu coralii din Caraibe.

Imaginati-va ca va treziti mangaiati de razele tandre ale soarelui din Caraibe, palmierii usor adiati de vant iar marea izbindu-se de mal. Astfel ar putea arata primele dimineti dintr-o casnicie la fel de aventuroasa ca si luna de miere. Barbados este o insula ca cantecelor, dansurilor pe ritmul Caraibelor si relaxarii pe sunetul malurilor.

Activitatile acvatice sunt dominante in Barbados, aceasta fiind de inteles avand in vedere ca insula are mai mult de 100 kilometri de plaja. Vizibilitatea apelor din jurul insulei Barbados este de peste 24 de metri si temperatura intre 21-27 grade celsius pe intreaga perioada a anului. Aceasta face din Barbados una dintre cele mai bune destinatii pentru iubitorii activitatilor acvatice.

Imagini din Barbados:

Plaja in Barbados Luna de miere in Barbados Apusul din Barbados
Barbados, locatie florala. Barbados Sunset Bridgetown, Barbados

á

Cu un astfel de cadru natural, variate tipuri de activitati si o cultura nemaipoimenita, Barbadors este una dintre cele mai renumite destinatii turistice pentru luna de miere.