You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Top 10 destinatii luna de miere 4. Luna de miere in Dubai
4. Luna de miere in Dubai Email

Petreceti luna de miere in Dubai


DubaiUna dintre cele mai de succes povesti ale Emiratelor Arabe Unite, Dubai beneficiaza de soare pe tot parcursul anului, plaje fine de-a lungul coastei Jumeriah si cateva dintre cele mai celebre si somptuoase hoteluri ale lumii.

Lunile de miere in Dubai sunt perfecte pentru hedonisti; incepand cu nenumaratele oportunitati de shopping, continuand cu multitudinea de restaurante gourmet si incheind cu barurile selecte si cluburile de noapte, Dubai ofera o vacanta la mare extrem de complexa. Oricum, daca tot ce va doriti de la o luna de miere in Dubai este sa va inmuiati lasoare, aveti destule oportunitati si pentru acest lucru, incepand cu piscinele luxuoase de la hotel si incheind cu minunata plaja Jumeirah.

Puteti organiza si excursii precum safariurile din desert dar, cea mai buna metoda de explorare a orasului este cea a tururilor facute cu autobuzul, cu opriri in marile centre de shopping ale Dubaiului. Multi turisti prefera sa petreaca o mare parte din timpul alocat concediului in online casinos australia unul dintre aceste centre de cumparaturi, adevarate oaze de branduri celebre la preturi mici. Aveti grija insa sa va luati destule haine groase la indemana, magazinele din Dubai, in special mallurile de shopping sunt intesate de aparate de aer conditionat, diferentele de temperaturi dintre strada si magazine fiind extrem de ridicate. Pentru autenticitate, va invitam de asemenea sa vizitati unul dintre talciocurile de aur, unde va puteti targui pentru cateva bijuterii destul de ieftine la fel cum o faceti la piata de legume.

Atentie!
Desi recomandam hainele usoare, de vara, imbracamintea doamnelor trebuie sa fie cat mai conservatoare, sa nu-si descopere corpul decat la piscina sau pe plaja. Cat priveste temperaturile, incepand cu luna aprilie si pana in septembrie, temperaturile medii sunt: ziua 40░C , noaptea 32░C, in regiunile de coasta si montane mai scazute. Iarna clima este mai temperata, noptile in desert fiind foarte reci deci va recomandam haine mai groase in cazul in care alegeti o luna de miere in acest anotimp.Imagini din Dubai:
Insula Palmier din Dubai Luna de miere in Dubai Litoralul in Dubai
Luna de miere in Dubai Dubai Noaptea in Dubai