You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Top 10 destinatii luna de miere 2. Luna de miere in Mauritius
2. Luna de miere in Mauritius Email

Petrece-ti luna de miere in Mauritius:

Plaja in Mauritius

Daca cauti un loc special dintre toate posibilele destinatii pentru luna de miere, atunci alege Mauritius.Imagineaza-te alaturi de sotul/sotia pe o insula tropicala, intins pe plaja umbrita de palmieri, sorbind dintr-un cocktail savuros. Cu vastele sale intinderi de plaje cu nisipuri ca aurul, Mauritius este una dintre cele mai populare destinatii alese de tinerii aflati in luna de miere.

Sunt o multime de lucruri pe care le puteti incercaá in Mauritius, de la lenevitul si bronzatul pe plajele aurii si pana la - daca va lpace aventura - practicarea unor diferite sporturi nautice cum ar fi snorkeling, scuba diving si surfing. Mai mult, aici puteti porni in excursii aventuroase prin exoticele parcuri nationale mauritiene.
Veti fi intampinati mereu cu zambete si rasfatati de catre personalul hotelurilor, veti servi cocktailuri delicioase direct pe plaja si veti lua cine romantice la lumina lumanarii. Nimic nu e prea mult pentru doi oameni care se iubesc, nimic nu e prea mult atunci cand alegi Mauritius.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unor plaje plaje vaste, insorite si aurii, fructe de mareááááááá proaspete, apele calde si o intreaga serie de facilitati in-house in cadrul statiunii, o luna de miere in Mauritius este alegerea ideala pentru tine. Ofertele de sejururi de aici cuprind o multitudine de statiuni private, plaje retrase si o abundenta de facilitati de cinci stele, care va vom asigura caá vor elimina din sejurul dvs. monotonia. Exersati sporturile nautice sau pe terenurile de sport special amenajate, tratamente pentru sanatate, gustati din bunastare si satisfaceti-va cele mai mari capricii, incheiati fiecare zi cu o cina romantica luxuoasa.

Zona comerciala a Grand Bay ofera turistilor nenumarate posibilitati de shopping, agrement, o gama larga de restaurante, baruri si discoteci.De asemenea, oferind o plaja recent renovata, ideala pentru navigatie si sporturi nautice, Grand Bay este o baza ideala pentru cei care cauta o luna de miere de luxá in Mauritius.

Imagini din Mauritius:

Apele din Mauritius Luna de miere in Mauritius Mauritius

Luna de miere in Mauritius Cina romantica in Mauritius Apus in Mauritius

á

á

á

á

á

á

á

á

á

á

á

Sa nu uitam nici de recent renovata plaja din aceeasi zona Grand Bay, propice pentru sporturile nautice. Totodata, pentru o zi mai speciala si o mica incursiune in cultura si obiceiurile locale, incercati o calatorie in Piata Flacq, cea mai mare piata in aer deschis a insulei, unde localnicii se aduna zilnic pentru a comercializa produsele. Nu ratati nici lacul Grand Bassin care se intinde deasupra craterului unui vulcan stins sau parcul national Black River Gorges.