You need to upgrade your Flash Player


Albania
Andora
Austria
Bielarusia
Belgia
Bosnia
Bulgaria
Cehia
Croatia
Danemarca
Elvetia
Estonia


Finlanda
Franta
Germania
Grecia
Islanda
Irlanda
Italia
Muntenegru
Letonia
Liechtenstein
Lituania
Luxembourg


Macedonia
Malta
Moldova
Marea Britanie
Monaco
Norvegia
Olanda
Polonia
Portugalia
Romania
Rusia
San Marino

Serbia
Slovacia
Slovenia
Spania
Suedia
Turcia
Ucraina
Ungaria
Vatican

 
Pentru Femei:
StarLady.ro este un site dedicat in exclusivitate femeilor. Afla sfaturi privind problemele de sanatate, diete sau sfaturi pentru relatii precum si mici trucuri si ghiduri despre machiaj si imbracaminte.

Home Top 10 destinatii luna de miere 10. Luna de miere in Venezia
10. Luna de miere in Venezia Email

Petreceti luna de miere in Venezia


Luna de miere in Venezia O alta locatie europeana plina de romantism si de exotism, Venezia este locul propice pentru o luna de miere de neuitat. O incursiune intr-o lume atipica, intr-un oras cu o istorie extrem de bogata, cu nenumarate obiective turistice si plin de viata, care ofera zilnic nenumarate oportunitati turistilor care pot incheia fiecare seara romantica cu o plimbare de neuitat in gondole.

Italia este o destinatie foarte populara pentru cei ce doresc o luna de miere romantica. Climatul cald pe intreaga perioada a anului, bucataria si bauturile italienesti si atitudinea italienilor cand vine vorba de dragoste au contribuit la transformarea Italiei si in special a Venetiei intr-una din cele mai alese destinatii pentru luna de miere.

Venetia este si a fost dintotdeauna una dintre cele mai vizitate orase din Italia si pe buna dreptate. Pentru un cuplu ce urmeaza sa isi petreaca restul vietii impreuna, o plimbare
prin piazza sau o plimbare cu gongola este un inceput spectaculos pentru aventura casniciei.

Ce poti face in luna de miere in Venetia? Posibil cel mai cunoscut si dorit mod de a vizita Venetia este cu gondola. In ciuda inhibitiilor fata de locuri publice, vei vrea sa urci intr-o gongola cu partenerul tau si sa il tii in brate in vazul lumii pe o barca plina de perne pufoase. Un alt mode a vizita orasul este cu vaporetto, acesta fiind ca un autobuz pe apa.

Imagini din Venezia:

Venezia Punta de la Dogana Venezia Venezia Podul Rialto
Venezia, restaurante Venezia Gondolierii din Venezia

á

Alte atractii turistice din Venetia sunt Cimitirul San Michele. S-ar putea sa te intrebi cum ar putea in cimitir fi romantic si vei fi surprins cand vei ajunge la San Michele. Fie ca vizitezi orasul sau insulele apropiate ei, zona Venetiei va va cuprinde de romantism si va face din luna de miere calatorie de neuitat.